Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Η ρωσόδουλη κυβέρνηση ξεπουλάει το λιμάνι Θεσσαλονίοκης και απαλλάσσει Σαββίδη από φόρους !



Από την πρώτη στιγμή που έφτασε να διεκδικεί τη διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ- μαζί με τους φασίστες ΑΝ.ΕΛ.-είχαμε προειδοποιήσει, εδώ από τα «αιρετικά», πως πρόκειται  για μια αδίστακτη δράκα ρωσόδουλων που είναι ικανοί να κάνουν και το μεγαλύτεροι κακό στη χώρα προκειμένου να υπηρετήσουν τα σχέδια των Ρώσων αλλά και Κινέζων αφεντικών τους !


Είχαμε δε τονίσει εδώ και πολλά χρόνια (και σε ανύποπτο χρόνο πριν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ) ότι υπάρχει ένα σχέδιο οικονομικής αποικιοποίησης της χώρας μας από τον Ρωσοκινέζικο άξονα που τον πρεσβεύουν και τον υπηρετούν και πολιτικές δυνάμεις μέσα στη χώρα μας.
Ας σταθούμε λοιπόν σε αυτό το θέμα, πλην των άλλων παραμέτρων της τυχοδιωκτικής ρωσοδουλείας τους (εξωτερική πολιτική, προβοκάτσιες με διαπραγματεύσεις και δημοψήφισμα και λαθρομετανάστευση) που έχουμε εξηγήσει και παλιότερα που αποσκοπούσαν και αποσκοπούν.

Τα κατεξοχήν στοιχεία αυτής της ιδιότυπης οικονομικής αποικιοποιήσης της Ελλάδας είναι η COSCO και ο Ιβάν Σαββίδης. Η μεν COSCO πήρε κοψοχρονιά και το υπόλοιπο λιμάνι του Πειραιά (το άλλο μισό τους το είχε δώσει ο άλλος πράκτορας της Ρωσίας Καραμανλής ο νεώτερος) και ετοιμάζεται να κάνει το λιμάνι και την Ελλάδα διαμετακομιστικό κόμβο απ’όπου θα γίνεται Κινέζικο λαθρεμπόριο προς την Ευρώπη !

Ο δε Σαββίδης, ο πιστός άνθρωπος του Πούτιν, πήρε κοψοχρονιά ΠΑΟΚ και ΣΕΚΑΠ επί Σαμαρά και επί Τσίπρα ξενοδοχεία και τουριστική γη και τώρα λοιπόν γίνεται και το «μεγάλο κόλπο»  Και το μεγάλο κόλπο δεν είναι άλλο από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης !

Έτσι λοιπόν βλέπουμε µια νέα πρωτοβουλία της κυβέρνησης Τσίπρα σχετικά µε την προώθηση θετικών ρυθµίσεων απαλλαγής από σειρά φορολογικών μέτρα που αφορούν την επένδυση στη Βόρεια Ελλάδα (λιμάνι Θεσσαλονίκης) στην οποία εµπλέκεται εταιρεία συµφερόντων ποιου άλλου ; Του αγαπημένου ολιγάρχη της κυβέρνησης Ιβάν Σαββίδη !   
     
Ο λόγος για το νοµοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας για την αναθεώρηση της συµφωνίας µεταβίβασης του Οργανισµού Λιµένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) που ψηφίστηκε την περασμένη εβδοµάδα στη βουλή µε τις κυβερνητικές ψήφους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ. ΕΛ. Η Συμφωνία αυτή αφορά συµφωνία µεταξύ του ελληνικού ∆ηµοσίου και του ξένου κοινοπρακτικού σχήµατος, όπου κυριαρχεί βέβαια εταιρεία συμφερόντων Σαββίδη, που απέκτησε τη διαχείριση του λιµανιού της Θεσσαλονίκης µέχρι το 2051 !
Στην πραγματικότητα πρόκειται για µια  σύµβαση εις βάρος του ελληνικού ∆ηµοσίου, µε τον Ιβάν Σαββίδη να εµφανίζεται άκρως ωφεληµένος από τις κυβερνητικές επιταγές και απαιτήσεις. Τέτοιες συμβάσεις εις βάρος του δημοσίου έχουμε άλλωστε δει και στο παρελθόν και μάλιστα υπέρ ανατολικής προέλευσης ολιγαρχών όπως πχ. Κόκκαλης, Μπόμπολας και Γερμανός.

Το νοµοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας για την αναθεώρηση της συµφωνίας µεταβίβασης του ΟΛΘ ψηφίστηκε από τη Βουλή στις 22 Φεβρουαρίου 2018 και ας δούμε πιο αναλυτικά το μέγεθος του σκανδάλου...Με τον νόµο αυτόν απαλλάσσεται, σύµφωνα µε τις διατάξεις του Αρθρου 11 της συµφωνίας, η ακίνητη περιουσία η οποία µεταβιβάζεται για πώληση στον ΟΛΘ από την επιβολή ΕΝΦΙΑ, καθώς και κάθε άλλου φόρου ή τέλους που σχετίζεται µε την ακίνητη περιουσία.

Και φυσικά μιλάμε για σκάνδαλο διότι µε τη συµφωνία αυτή µεταβιβάζεται στον ιδιώτη ακίνητη περιουσία συνολικής έκτασης 12.047,20 τ.µ. εντελώς αφορολόγητα ! Δηλαδή οι πρώην «αγωνιστές», αντικαπιταλιστές, αντιμνημονιακοί της αριστεράς ξεπουλούν τεράστια ακίνητη περιουσία του ελληνικού λαού και τα ιδιωτικά συμφέροντα, που την αποκτούν δεν θα πληρώνουν κυριολεκτικά ούτε ένα ευρώ φόρο !

Και όλα αυτά βέβαια τη στιγμή που η «πρώτη φορά αριστερά», ειδικά για χρέη από ΕΝΦΙΑ, κατάσχει λογαριασμούς και σπίτια και δείχνει το πιο κυνικό της πρόσωπο. Να τους χαίρονται λοιπόν αυτοί που τους ψήφισαν και όσοι είναι κανονικοί αριστεροί και οι υπόλοιποι που απλά «είδαν φως και μπήκαν» (που είναι και η πλειοψηφία)…

Και μην νομίζετε βέβαια ότι θα βρούμε και ιδιαίτερες αντιδράσεις από πολλούς αντιπολιτευόμενους στη χώρα σε τέτοια ζητήματα που αφορούν ανατολικούς ολιγάρχες και αυτό δεν είναι μόνο τωρινό φαινόμενο, αλλά συμβαίνει εδώ και δεκαετίες. 

Το θέμα περνάει στα ψιλά και του νεοδημοκρατικού τύπου, αφού ο Μητσοτάκης δεν τολμάει να συγκρουστεί ανοιχτά με τους υποχθόνιους ρωσόδουλους Καραμανλικούς μέσα στο κόμμα του. Η δήθεν αντισυστημική Χρυσή Αυγή δεν βγάζει άχνα, αφού όλοι οι φασίστες είναι στην εποχή μας και ρωσόδουλοι. Το ίδιο φυσικά και ο Λεβέντης που, για όσους δεν το ξέρουν, χρωστάει την είσοδό του στη βουλή στον Ιβάν Σαββίδη...

Οι χειρότεροι όλων είναι όμως το και καλά αντικαπιταλιστικό ΚΚΕ ! Το βρώμικο ΚΚΕ είναι η "μήτρα" κάθε ρωσόδουλου κόμματος και όταν πρόκειται για επενδύσεις ρωσοκινέζικες και των ανθρώπων τους είτε δεν βγάζει άχνα και απέχει από τις ψηφοφορίες στη βουλή, είτε κατηγορεί γενικά και αόριστα τον καπιταλισμό για να μην τα βάλει με τους συγκεκριμένους ολιγάρχες !

Δεν υπάρχουν σχόλια: