Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Άντρο αντιτούρκων τρομοκρατών η Ελλάδα !

ΟΙ ΕΝΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ

Να λοιπόν που αιφνιδιαστικά η Ελληνική αστυνομία συνέλαβε εννιά Κούρδους, κατοίκους Ελλάδας, ως έτοιμους να διαπράξουν τρομοκρατική ενέργεια και πιθανότατα κατά του ίδιου του Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στην Ελλάδα !

Πρόκειται για την  Κουρδική κομμουνιστική τρομοκρατική οργάνωση DHKP-C  που φυσικά είναι εκτός νόμου στην Τουρκία και ψάχνει για στηρίγματα σε ξένες χώρες, γι’αυτό και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Και το θέμα εδώ δεν είναι μόνο ότι ευτυχώς συνελήφθησαν, αλλά και το τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι στην Ελλάδα της οποίας έχουν γίνει μόνιμοι κάτοικοι εδώ και χρόνια !

Και νομίζετε ότι είναι οι μόνοι ; Στην πραγματικότητα η Ελλάδα είναι τίγκα και από μέλη του τρομοκρατικού κουρδικού PKK (το οποίο στην Ελλάδα έχουμε ηρωοποιήσει στη λογική του «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου») και γι’αυτό τους δίνουμε και άσυλο. Μάλιστα οι Τούρκοι μας κατηγορούν εδώ και χρόνια και πως εκπαιδεύουμε Κούρδους μαχητές στην Ελλάδα, αν και αυτό δεν έχει αποδειχθεί ποτέ παρότι δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβαίνει…

Παρόμοια πράγματα ζήσαμε επίσης πρόσφατα όταν ένα τσούρμο από πραξικοπηματίες (του περιβόητου πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν) βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα για να μην δικαστούν. Εκεί είδαμε ότι σύσσωμο το Ελληνικό κατεστημένο τους υπερασπίστηκε παριστάνοντας ότι κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματά τους… Δεξιοί, αριστεροί, φιλελεύθεροι, κεντρώοι…οι πάντες !
Έτσι η «πρώτη φορά αριστερά», με τις άκρες της στη δικαιοσύνη, έχει καταφέρει να δώσει άσυλο σε πολλούς από αυτούς και την ίδια στιγμή να παραμυθιάζει τον Ερντογάν για τα φιλικά του αισθήματα και για τη δήθεν ανεξάρτητη Ελληνική δικαιοσύνη που αποφασίζει από μόνη της !

Γιατί λοιπόν συμβαίνουν όλα αυτά στην Ελλάδα και φτάνουμε στις συλλήψεις μόνο όταν ανακαλύπτουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ικανοί να διαπράξουν τρομοκρατικές επιθέσεις σε Ελληνικό έδαφος ; Πως πιστεύουμε ότι αυτές οι συλλήψεις αθωώνουν το Ελληνικό βαθύ κράτος, τη στιγμή που αυτό έδινε άσυλο σε τρομοκράτες για να δρουν ανενόχλητοι ;

Στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι παρά ένας στείρος αντιτουρκισμός που έχει τις ρίζες του σε παλιότερες εποχές και έχει και σήμερα την κάλυψη όλου του Ελληνικού κατεστημένου, μυστικών υπηρεσιών, κυβερνήσεων, δημοσιογράφων κλπ. Με λίγα λόγια το Ελληνικό κράτος δίνει άσυλο σε οποιονδήποτε εχθρεύεται το αντίστοιχο Τουρκικό βαθύ κράτος, ακόμα και σε τρομοκράτες, παραστρατιωτικούς, πραξικοπηματίες και οτιδήποτε άλλο...

Από την άλλη όσοι Τούρκοι πολίτες εχθρεύονται το Τούρκικο βαθύ κράτος ή και μισούν γενικά την Τουρκία, ξέρουν ότι η εχθρός της Τουρκίας, Ελλάδα είναι ένας κατάλληλος τόπος να βρουν καταφύγιο και πάλι στη λογική του «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου» και αυτό ακριβώς συμβαίνει.

 Η σύλληψη αυτών των εννιά Κούρδων κομμουνιστών αποδεικνύει ότι το κράτος τους ξέρει όλους αυτούς καλά  και τους παρακολουθεί και προχώρησε στις συλλήψεις τώρα που η κατάσταση πάει να ξεφύγει από τα χέρια του ή και  ως εκδούλευση στον Ερντογάν που έρχεται στα μέρη μας προσεχώς και πιθανότατα να βρισκόταν σε κίνδυνο. Και γιατί όμως εκδούλευση Τσίπρα στον Ερντογάν ;   

Διότι η τυφλή και κυνική δύση έχει σπρώξει με την πολιτική της την Τουρκία του Ερντογάν για τα καλά στο άρμα του Ρώσου δικτάτορα Πούτιν, σε σημείο που η πρώτη να σκέφτεται να αποχωρήσει και από το ΝΑΤΟ ! Έτσι λοιπόν τώρα που το αφεντικό του Τσίπρα, ο Βλαδίμηρος συσφίγγει τις σχέσεις του με τον Ταγίπ, απαιτείται μια σχετική βελτίωση των σχέσεων και με την Ελλάδα. Οπότε να σου ο Ταγίπ στην Ελλάδα και ο Τσίπρας να του παριστάνει τον φίλο !

Συμπέρασμα ; Tο αφήγημα ότι η Ελλαδίτσα μας είναι αθώα και κατατρεγμένη και για όλα φταίνε οι Τουρκαλάδες που μας απειλούν και μας υπονομεύουν, απέχει πολύ από το να είναι η αλήθεια (αν και οι περισσότεροι Έλληνες το πιστεύουν), διότι έχουμε και εμείς και οι Τούρκοι «σκελετούς στο ντουλάπι μας» !





Δεν υπάρχουν σχόλια: