Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Η βρώμικη σύμπλευση ΠΑΣΟΚ-«Ποταμιού» με ΣΥΡΙΖΑ !



Αρχικά λέμε ότι εσκεμμένα δεν είχαμε κανέναν σκοπό να ασχοληθούμε εδώ στα «αιρετικά» με αυτό το περιβόητο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου που τόσο συζητήθηκε τελευταία.                                                                                                                                                      Και το λέμε αυτό διότι θεωρούμε κατάντια και εκ του πονηρού να παίζει αυτό το θέμα από τα πρώτα στην επικαιρότητα και επί τόσες ημέρες, τη στιγμή που αυτή η αδίστακτη συμμορία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. καταστρέφει και ότι είχε μείνει όρθιο απ’την Ελλάδα ! Γνωστή βλέπετε εδώ και αιώνες η μέθοδος του αποπροσανατολισμού από σάπια και αυταρχικά καθεστώτα…

Επί της ουσίας εμείς δηλώνουμε την αντίθεσή μας και την ανησυχία μας για μερικές πτυχές του νομοσχεδίου- και όχι τόσο επί της αρχής του νομοσχεδίου-παρότι ως φιλελεύθεροι είμαστε μπροστάρηδες σε ότι αφορά τα δικαιώματα όλων των μειονοτήτων και θεωρούμε ότι χρειαζόταν πράγματι ένα πιο σύγχρονο νομοθετικό πλαίσιο και για την trans κοινότητα.

 Ποιες είναι οι ενστάσεις μας ; Πρώτον ότι τα 15 είναι μια εξαιρετικά ανώριμη ηλικία για να επιλέξει ένα διεμφυλικό άτομο πως ανήκει σε ένα άλλο φύλο από αυτό στο οποίο ανήκει σωματικά. Η διεμφυλικότητα και ο τραβεστισμός στην πραγματικότητα είναι  διαταραχές που προκαλούν σύγχυση σε αυτά τα άτομα και δεν μπορεί να μας πείσει κανένας ότι μπορεί ένα δεκαπεντάχρονο να πάρει μια τόσο κρίσιμη απόφαση, σε μια ηλικία όπου γενικά οι άνθρωποι δεν έχουν καν ξεκαθαρίσει στο 100 % τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.

Λένε βέβαια ως αντεπιχείρημα ότι θα χρειάζεται και η έγκριση των γονιών. Αλλά και ποιος μας λέει ότι κάποιος γονιός δεν μπορεί να πάρει μια ανεύθυνη απόφαση να αλλάξει φύλο στο ανήλικο παιδί του που μπορεί να αποδειχθεί λανθασμένη και να του κάνει ζημιά ; Aυτά που λέμε εμείς δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας, αλλά τα λέει και ο σύλλογος παιδοψυχιάτρων Ελλάδας που έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση. Νομίζω κάτι παραπάνω θα ξέρουν από τους αμόρφωτους χαρτογιακάδες γραφειοκράτες που κυβερνούν…

Έπειτα πως είναι δυνατόν η διαδικασία της αλλαγής ταυτότητας φύλου στους ενηλίκους, να είναι τόσο απλοποιημένη και να μπορεί να γίνει με απλή επίδειξη ταυτότητας και μια απόφαση ενός δικαστή που φυσικά δεν θα έχει καμία ειδικότητα και γνώση επί του θέματος ;
Πως είναι δυνατόν να μην μιλούν με ειδικούς πραγματογνώμονες  και ψυχιάτρους όσοι ενήλικες σκοπεύουν να κάνουν κάτι τέτοιο ; Θα μπορεί για παράδειγμα κάποιος απλός gay να φορέσει μια περούκα και ένα φουστάνι και να μπορεί να αλλάξει φύλο έτσι για το καπρίτσιο του ; Αυτό είναι κάτι λογικό και προοδευτικό ;

H κυβέρνηση δεν έκανε πίσω παρά τις ενστάσεις που εκφράστηκαν από πολλούς χώρους και κόμματα και πολύ αναρωτιούνται αναρωτιούνται τώρα γιατί αυτή η αγάπη του ΣΥΡΙΖΑ προς gaytrans κλπ. Πέρα από την προφανή απάντηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλούς ομοφυλόφιλους (Τσακαλώτος, Κοντονής και παλιότερα Αλαβάνος) και κουλτουριάρηδες, υπάρχει και ένα σαφώς πιο σημαντικό κίνητρο.   
     
Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. προσπαθούν να ξεγελάνε την Ευρώπη πως είναι μια δημοκρατική κυβέρνηση για να καμουφλάρουν έτσι τον αυταρχισμό τους και το χτίσιμο ενός ιδιότυπου ολοκληρωτικού καθεστώτος τύπου Μαδούρο -εντός Ε.Ε.- το οποίο και ονειρεύονται και παλεύουν για να φτιάξουν.                                                                                                           Τώρα αυτή η επικέντρωσή τους στην ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι τυχαίο και το εξηγώ. Οι κυβερνώντες γνωρίζουν καλά πόσο ισχυρά είναι τα λόμπι των gay στην Ευρώπη, όπου συχνά μάλιστα επηρεάζουν και τον πολιτικό κόσμο και σε μερικές χώρες έχουν καταφέρει να περάσουν-πέρα από τα στοιχειώδη δικαιώματά τους που είναι απαραίτητα- και ακραία ή αντιεπιστημονικά πράγματα, όπως ουδέτερα φύλα και τρίτα φύλα κλπ. ή και να ανακατεύονται στη ζωή των straight (δες τον νόμο για την πορνεία όπου τιμωρούνται μόνο οι άντρες που πάνε με πόρνες).

Τέλος πάντων...Τι κρατάμε από αυτήν την υπόθεση ; Πρωτίστως τη διαπίστωση για την ύπουλη φιλο-ΣΥΡΙΖΑ στάση ΠΑΣΟΚ και «Ποταμιού» που αντί να ψηφίσουν το νομοσχέδιο που κατέβασε η Ν.Δ. (το οποίο είναι σαφώς πιο ισορροπημένο και μετριοπαθές) συντάχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου, με το πρόσχημα της προόδου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Με αυτά που κάνουν λοιπόν Θεοδωράκης και Γεννηματά, καθόλου δεν κακίζω τους Έλληνες ψηφοφόρους που τους έχουν ρίξει σε αυτά τα χαμηλά ποσοστά.

Τέλος εμείς θεωρούμε εξίσου κατάντια στην Ελλάδα του 2017, κόμματα και δημοσιογράφοι να λαμβάνουν στα σοβαρά την εκκλησία ή και να εξαρτώνται από αυτήν για να νομοθετούν σε κοινωνικά ή πολιτικά θέματα, όταν γνωρίζουν τον σκοταδισμό και τη μισαλλοδοξία που εκφράζει. 

Δεν είναι ότι δεν πρέπει  να έχει άποψη (οι πάντες πρέπει να έχουν άποψη και να την λένε), αλλά ότι θέλει και να την επιβάλλει και προχωράει σε απειλές και αφορισμούς. Ας το καταλάβουν επιτέλους όλοι τους ότι η Ελλάδα δεν είναι θεοκρατία ούτε μουσουλμανικό κράτος !








Δεν υπάρχουν σχόλια: