Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Eπέτειος Φύσσα: Πως οι κόκκινοι φασίστες στέλνουν κόσμο στη Χρυσή Αυγή !


Σπασίματα, καψίματα, ξυλοδαρμοί και άλλα ωραία για να μας δείξουν υποτίθεται κάποιοι ακροαριστεροί και αναρχοφασίστες πόσο "δημοκράτες και αντιφασίστες-αντιχρυσαυγήτες"είναι και πόσο υποτίθεται τιμούν τη μνήμη του Φύσσα που δολοφονήθηκε άνανδρα από μαχαίρι χρυσαυγήτη (και πρώην κομμουνιστή, μην το ξεχνάμε…).

Με λίγα λόγια κάποιοι ακροαριστεροί γίνονται ίδιοι και χειρότεροι από τους χρυσαυγήτες για να μας δείξουν πόσο τους μισούν και τους πολεμάνε και στο όνομα του δολοφονημένου Φύσσα ! Στην πραγματικότητα, όμως αυτοί οι μπαχαλάκηδες όχι μόνο δεν είναι αντιφασίστες, αλλά λειτουργούν προβοκατόρικα υπέρ της Χρυσής Αυγής !

Το εξηγούμε λέγοντας το εξής: O Φύσσας ήταν ένας ράπερ με σχετικά αναρχοαυτόνομη πολιτική θέση. Δεν ανήκε σε αριστερά κόμματα και οργανώσεις, ούτε σε αναρχικές ομάδες και πολεμούσε μέσα από τα τραγούδια και κείμενά του τη Χρυσή Αυγή, γι’αυτό και δολοφονήθηκε. Είναι αλήθεια και πως κάποιες θέσεις και τραγούδια του ήταν αμφιλεγόμενα ή και ακραία...

Ωστόσο ουσιαστικά οι μπαχαλάκηδες με τα όσα πράττουν στην ουσία περνούν προβοκατόρικα και έντεχνα τη γραμμή ότι ο Φύσσας ήταν και αυτός κάποιος μπαχαλάκιας αναρχοφασίστας ή κόκκινος φασίστας. Οπότε ως τέτοιος ήταν το ίδιο με τον δολοφόνο του και ταυτίζεται με αυτόν και άρα η δολοφονία του ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών και αδιάφορη για τον πολύ κόσμο ή και δικαιολογημένη για τους πιο ακραίους και τους μαύρους φασίστες !

Με λίγα λόγια οι μπαχαλάκηδες  και άλλοι αριστεροί εξτρεμιστές που καπηλεύονται τη μνήμη του Φύσσα (οι οποίοι είναι μισητοί στη μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού),  περνάνε στον κόσμο τη φιλοχρυσαυγήτικη γραμμή Τζήμερου και λοιπών σκληρών δεξιών και κρυφοφασιστών πως θύμα και δολοφόνος ήταν το ίδιο. 

Ακόμη χειρότερα στέλνουν κάποιους πιο ριζοσπαστικοποιημένους ψηφοφόρους-που όλο και αυξάνονται μέσα στην κρίση- στην αγκαλιά της Χρυσής Αυγής και ταυτόχρονα συσπειρώνουν τη βάση των φασιστών ψηφοφόρων της, στη γραμμή ότι «αυτοί που μας πολεμούν και μας αντιπολιτεύονται είναι αλήτες και αριστεροί εξτρεμιστές».

Στην πραγματικότητα βέβαια συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, πως δηλαδή τα δύο άκρα είναι συγκοινωνούντα δοχεία που το ένα έχει ανάγκη και τροφοδοτεί το άλλο. Θυμηθείτε πως δολοφονήθηκαν μυστηριωδώς δύο χρυσαυγήτες από μια αναρχοφασιστική οργάνωση που από τότε δεν ξαναεμφανίστηκε και η υπόθεση δεν εξιχνιάστηκε.
Αυτό έγινε, όλως τυχαίως, τη στιγμή που η Χρυσή Αυγή είχε αποκαλυφθεί ως εγκληματική οργάνωση και τα ποσοστά της είχαν αρχίσει να πέφτουν. Πιθανότατα ήταν δηλαδή και αυτή μια καλοστημένη προβοκάτσια στα πλαίσια των δύο (συγκοινωνούντων δοχείων) άκρων !

Γιατί όμως τα άκρα συμμαχούν και το ένα τροφοδοτεί το άλλο ; Διότι ο διεθνής φασισμός που σηκώνει κεφάλι παγκοσμίως και μάχεται για την ολοκληρωτική επικράτησή του και στην Ελλάδα, ελέγχει και τα δύο άκρα και έχει σαν διεθνές κέντρο του το Κρεμλίνο και τη Ρωσία του Πούτιν. Και αυτός ο διεθνής φασισμός χρειάζεται και το δεξιό και το αριστερό άκρο για να επιβληθεί…

Στη δε ρωσόφιλη (επί τέσσερις δεκαετίες) Ελλάδα τα δύο άκρα δυνάμωσαν έντεχνα τα τελευταία χρόνια και μέσα στην κρίση ακόμα περισσότερο,αφού ο μαυροκόκκινος φασισμός άρπαξε την ευκαιρία να ριζοσπαστικοποιήσει μερίδα του κόσμου και τελικά να πάρει την εξουσία (Τσίπρας-Καμμένος).

Με λίγα λόγια λοιπόν στην υπόθεση Φύσσα έχουμε έναν έντεχνο φασισμό (με σπασίματα, καψίματα και ξύλο) στο όνομα του αντιφασισμού... Ε, λοιπόν φασίστες και ξενόδουλοι  είναι όλοι αυτοί και απλά η Χρυσή Αυγή είναι το πιο κτηνώδες κομμάτι του φασισμού !



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συνηθισμένη η μέθοδος φίλε μου,
Όλα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει τις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, και με αυτούς τους τρόπους, προσπαθούν να αγανακτήσει ο κόσμος και μαζί με αυτούς και πολλοί ΝΔημοκράτες, να φύγουν να πάνε στην πανάθλια ΧΑ που ναι μεν δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα, αλλά τα επεισόδια αυτά από δολοφόνοι, εμφανίζονται και θύματα τώρα, αφού τα καψίματα, τα σπασίματα, και άλλες άθλιες ενέργειες τις έκαναν οι κόκκινοι φασίστες, με στόχο να κατηγορηθούν αυτοί και οι μαύροι φασίστες να εμφανιστούν ως θύματα, με στόχο κάποιοι ΝΔημοκράτες να μετακινηθούν προς τη ΧΑ ! Γκεμπελίστικες, Χιτλερικές και Σταλινικές μεθόδους που χρησιμοποιούν και οι δύο πλευρές του Φασισμού.
Αυτά τα ξέρουμε, όπως επίσης ξέρουμε ποιοί βάζουν και γιατί τους κόκκινους φασίστες -πρώην νυν και αεί- συνεργάτες το δήθεν πρωθυπουργού και "υπερήφανου καταληψία-
Αυτά προς το παρόν και αν θέλουν, όσοι θέλουν ας μας αντικρούσουν.