Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Στημένη από ΣΥΡΙΖΑ η "οικολογική επιτροπή" για το χρυσό της Χαλκιδικής !


Σε ότι αφορά την περιβόητη υπόθεση με τα μεταλλεία εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική, εμείς είχαμε επισημάνει σε ανύποπτο χρόνο ότι οι αριστεροί τη σαμποτάρουν λυσσαλέα διότι δεν θέλουν μια δυτικής προέλευσης επένδυση σε μια περιοχή (Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Άγιο όρος) που θέλει να ελέγξει ολοκληρωτικά ο Ρωσοπόντιος πράκτορας του Πούτιν Ιβάν Σαββίδης.

Τα τελευταία γεγονότα με την "El Dorado gold" έρχονται λοιπόν να μας επιβεβαιώσουν και, ας μην κοροϊδευόμαστε, η πραγματική άποψη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. είναι αυτή των Πολλάκη-Καρανίκα, το «στα τσακίδια ιμπεριαλιστές Καναδοί» ! Και αυτό παρά τη στρατηγική κίνηση που έκανε η κυβέρνηση με την τελευταία της αναδίπλωση.... 

Παρότι λοιπόν 16 φορές το συμβούλιο της επικρατείας έχει αποφανθεί υπέρ της επένδυσης, οι Συριζαίοι επικαλούνται και αυτοί με τη σειρά τους κάποια υποτιθέμενα επιστημονικά πορίσματα κατά του έργου και συγκεκριμένα ένα πόρισμα του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας για το επενδυτικό σχέδιο της «Ελληνικός Χρυσός» στη Χαλκιδική.

Όπως αποκαλύπτεται με αδιάψευστα στοιχεία στην ιστοσελίδα της ΟΑΚΚΕ, πρόκειται για μια ομάδα Εργασίας του ΤΕΕ που στήθηκε τον Απρίλιο 2011 ειδικά και επιτούτου για να σαμποτάρει την επένδυση του χρυσό της Χαλκιδικής, παρακάμπτοντας εσκεμμένα την επίσημη «Μόνιμη Επιστημονική Επιτροπή του ΤΕΕ για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη» που υπάρχει ήδη με εκλεγμένα και αναγνωρισμένα μέλη και επιφορτισμένη για τέτοιες υποθέσεις.

Όπως αποδεικνύεται λοιπόν, η επιτροπή αυτή είναι στημένη (προφανώς κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ), αφού η πλειοψηφία των μελών της  είναι αριστεροί (Συριζαίοι και όχι μόνο), κάποιοι άσχετοι με το αντικείμενο και είχαν ήδη  εκφραστεί στο παρελθόν κατά της επένδυσης !


Δείτε παρακάτω τα ονόματα και το backround αυτών των μελών, όπως το αποκάλυψε μετά από έρευνα το κόμμα της ΟΑΚΚΕ, και θα καταλάβετε πως πρόκειται για καθαρά οργανωμένο σαμποτάζ !



Μέλη της «Ομάδας Εργασίας» του ΤΕΕ:  http://antigoldgr.org/blog/2011/04/14/tee-2/

1 ) Πέτη Πέρκα : Συντονίστρια της Ομάδας Εργασίας (Ο.Ε) του ΤΕΕ, Συγκοινωνιολόγος, υποψήφια βουλευτής Συνασπισμού στην Α’ Θεσσαλονίκης το 2009, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού και σήμερα Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας του Υπ. Οικονομικών.

2) Τριανταφυλλίδης Γιώργος: Μεταλλειολόγος ομιλητής στην εκδήλωση «Κίνηση Πολιτών Καλαμαριάς» κατά της εξόρυξης και υποψήφιος επικρατείας Οικολόγων Πράσινων το 2012.


3) Θεοδοσίου Νίκος: Oμιλητής κατά της εξόρυξης σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Κέντρου Αρναίας στις 13 Φεβρουαρίου 2011. Λίγο μετά, τον Απρίλιο 2011 ορίζεται μέλος της Ομάδας Εργασίας του ΤΕΕ 


4) Μοσχούδης Νίκος: Oμιλητής κατά της εξόρυξης σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Κέντρου Αρναίας στις 13 Φεβρουαρίου 2011. Τον Απρίλιο 2011 ορίζεται μέλος της Ομάδας Εργασίας του ΤΕΕ.



Και το πιο τρανταχτό στοιχείο ; Αυτό το πόρισμα το υπογράφουν 6 μέλη της Ομάδας Εργασίας, αλλά το έβδομο μέλος ήταν ο Αθανάσιος Καρίνας (Μεταλλειολόγος Μηχανικός), ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί καταγγέλλοντας το μη αδιάβλητο της Ο.Ε ως προς τη σύνθεσή της επειδή σ αυτήν υπάρχει «μόνο η μια πλευρά» !                                                                                             
Εδώ η ανοιχτή του επιστολή – καταγγελία του συγκεκριμένου ανθρώπου προς το ΤΕΕ 

Όπως μπορούμε να διαβάσουμε, στο Πόρισμα της Ομάδας Εργασίας (Ο.Ε) στην εισαγωγή αναφέρεται ότι: «Στην Ο.Ε., εκτός από τα μέλη της, κατέθεσαν απόψεις και κείμενα και οι συνάδελφοι: Αντωνίου Γιώργος, Πολ. Μηχ. Μέλος Ν.Ε ΤΕΕ Χαλκιδικής, Παπαγεωργίου Τόλης, Πολ. Μηχανικός, Τσελεπίδης Σάββας, Αρχ. Μηχ. , μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΚΜ»

Γιατί και με ποια κριτήρια κλήθηκαν άραγε οι συγκεκριμένοι στην Ο.Ε αφού δεν αποτελούσαν μέλη της; Η απάντηση από το βιογραφικών δύο εξ'αυτών...

1) Παπαγεωργίου Τόλης: Ο γνωστός και ως "mister Αntigold" από την εκστρατεία του εναντίον της εξόρυξης...

2) Τσελεπίδης Σάββας: Αρχιτέκτονας, υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές 2012 στο νομό Χαλκιδικής... http://antarsya.gr/node/477









Δεν υπάρχουν σχόλια: