Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Ο Μαρινάκης έφαγε Ντογιάκο !

Επειδή  σε αυτό το blog δεν έχουμε μάθει να μασάμε τα λόγια μας, ούτε να φοβόμαστε την αλήθεια, θα πούμε ευθέως αυτό που υποψιάζονται οι περισσότεροι πλέον στην Ελλάδα. Ο Τσίπρας λοιπόν και η παρέα του-ο πρώτη φορά αριστερά- έφαγε τον εισαγγελέα Ντογιάκο, (τον έπαυσε από την εισαγγελία εφετών) παρεμβαίνοντας ωμά στη δικαιοσύνη για λογαριασμό του διαβόητου  Ολυμπιακάρα Βαγγέλη Μαρινάκη !

Είναι γνωστό ότι ο καθόλα έντιμος εισαγγελέας Ντογιάκος είναι αυτός που έχει τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα κακουργήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου και τον οδήγησε στο να δικαστεί, αλλά το ίδιο έκανε και στη ναζιστική Χρυσή Αυγή για την εγκληματική της δραστηριότητα.
Είναι γνωστό επίσης  πως «ως εκ σύμπτωσης» ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι υποστηρικτής, αλλά και χρηματοδότης της Χρυσής Αυγής (το έχουμε αποκαλύψει εδώ και χρόνια) ! Δύο σε ένα λοιπόν και τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια!

Και εξηγώ, για όσους δεν γνωρίζουν, και τεκμηριώνω και καλύτερα τα γεγονότα...
Τον Ντογιάκο προσπάθησαν να τον εκκαθαρίσουν από πρόεδρο της ένωσης δικαστών και εισαγγελέων, βγάζοντας μία μόλις ημέρα πριν τις εκλογές των δικαστών (!) μια προβοκατόρικη, στημένη  απόφαση για πειθαρχική τιμωρία του και αυτό φυσικά το έκαναν για να δημιουργήσουν κώλυμα στην εκλογή του.
Όμως για γραφειοκρατικούς λόγους η απόφαση δεν επιδόθηκε στον Ντογιάκο μέχρι την επόμενη ημέρα και έτσι αυτός συμμετείχε κανονικά και νόμιμα στις εκλογές των δικαστών οι οποίοι και τον εξέλεξαν και πάλι πρόεδρο. Όμως την απόφαση την κοινοποίησαν τελικά προ ημερών-αφού είχε εκλεγεί- και έτσι πραξικοπηματικά ο Ντογιάκος εξέπεσε από τη θέση που είχε εκλεγεί.

Όταν λοιπόν οι συνάδελφοί του τον έχουν εκλέξει πρόεδρό τους θεωρώντας τον άξιο και έρχεσαι εσύ ουσιαστικά με πολιτική απόφαση και τον αποπέμπεις, χωράει καμία αμφιβολία για τα περί πολιτικής παρέμβασης  στη δικαιοσύνη ; Και μην μου πει κανείς ότι την απόφαση την έβγαλε ο…άμεμπτος Άρειος Πάγος, διότι σας πληροφορώ πως η ηγεσία του Άρειου Πάγου διορίζεται από το υπουργικό συμβούλιο και γίνεται απλά μια τυπική εκλογή για τα μάτια του κόσμου !

Θα μου πείτε τώρα ότι εντάξει, θιγόταν ο Μαρινάκης και η αγαπημένη του Χρυσή Αυγή από τον Ντογιάκο, αλλά πως είσαι σίγουρος ότι ο ίδιος υποκίνησε την απόφαση σε αγαστή συνεργασία με τον πρωθυπουργό ; Θυμηθείτε μόνο τις προ καιρού δημόσιες δηλώσεις Μαρινάκη κατά του Ντογιάκου για την υπόθεσή του όπου ζητούσε και την αποπομπή του και ο καθένας θα καταλάβει τι γίνεται σάυτή τη χώρα !..

Θα μου πείτε επίσης από πού κι’ώς που ο ΣΥΡΙΖΑ διαπλέκεται με τη Χρυσή Αυγή και θέλει να διασώσει αυτήν και τον χρηματοδότη της Μαρινάκη
Μα,όσο κι’αν ακούγεται περίεργο, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ίσως το πιο φιλοχρυσαυγήτικο κόμμα μέσα στη βουλή ! Κατά πρώτον ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε τους χρυσαυγήτες από τη φυλακή (όπου με βρώμικες παρεμβάσεις του καθυστερούσε επίτηδες τη δίκη για να βγουν αποφυλακιστούν νόμιμα οι ναζιστές) και δεύτερον είναι ένα κόμμα που έχει στο απυρόβλητο τη Χρυσή Αυγή και την αντιμετωπίζει πλέον ως καθωσπρέπει κόμμα και που θυμίζω ότι είχε στελέχη όπως η Κωνσταντοπούλου τα οποία έχουν εκφραστεί υπέρ της Χρυσής Αυγής και τη χρησιμότητά της μέσα στη βουλή !

Η απάντηση είναι λοιπόν πως τα άκρα ενώνονται…και γιατί ενώνονται ;  Γιατί στην εποχή μας σχεδόν πάντα άκρα δεξιά και άκρα αριστερά έχουν κοινό αφεντικό τους τη Ρωσία του Πούτιν, οπότε η διαπλοκή και η συμπόρευση των δύο άκρων είναι νομοτελειακή, αφού μιλάμε για συγκοινωνούντα δοχεία που μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε και εθνοπροδοτικά !
 Όπως και να έχει πάντως στην Ελλάδα είναι γεγονός ότι μας κυβερνάει πλέον μια εντελώς ανήθικη φασιστική κάστα εμπλεκόμενη με οτιδήποτε σκοτεινό ακόμα και με μαφιόζους.






Δεν υπάρχουν σχόλια: