Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Αριστερή ακροδεξιολαγνεία !


Δεν έφτανε του Τσίπρα η συγκυβέρνηση με τον Καμμένο και τους…ψεκασμένους Έλληνες, δεν έφταναν οι αγαστές σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή της οποίας τα στελέχη αποφυλάκισαν, τώρα θυμήθηκε και τον Πολύδωρα και τον πρότεινε για επικεφαλής του ΕΣΡ ! Ξέραμε βέβαια ότι τα άκρα ταυτίζονται, αλλά αυτή η ακροδεξιολαγνεία της «πρώτη φορά αριστερά» μας… ξεπερνάει, αφού δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα !


Ο Πολύδωρας είναι ένας πολιτικός μεγάλης ηλικίας με υπερδεξιές καταβολές που ανήκει σε άλλες εποχές και εκφράζει τον χειρότερο παλαιοκομματισμό. Γνωστός έχει γίνει για 30.000 διορισμούς που ζήτησε επί κυβέρνησης Καραμανλή, για τον διορισμό της κόρης σε μία και μόνο ημέρα (!) που έγινε πρόεδρος της βουλής, για τον «στρατηγό άνεμο» που ήταν ο «μεγάλος φταίχτης» στις πυρκαγιές του 2007 (όταν ο ίδιος ήταν αρμόδιος υπουργός) και κυρίως για τη συνεργασία Νέας Δημοκρατίας-Χρυσής Αυγής που είχε προτείνει πριν την κοπανήσει (μετά τη σύγκρουση  με τον Σαμαρά) από τη Ν.Δ. και το παίξει αντιμνημονιακός και προχωρήσει στην ίδρυση καινούργιου κόμματος !

Επρόκειτο για κόμμα με ακροδεξιά ατζέντα που έφτιαξε μαζί με τον φασίστα Νικολόπουλο και κάποια άλλα λιγότερο γνωστά στελέχη και που τελικά απέτυχε οικτρά. Τώρα η επιλογή του από τον Τσίπρα για το ΕΣΡ εκτιμούμε πως δεν είναι τυχαία, αφού για να σε ανταμείψουν πολιτικά οι αριστερούληδες πρέπει  να τους έχεις προσφέρει υπηρεσίες. Αυτό ακριβώς που έγινε και με τον φαυλεπίφαυλο δημαγωγό Προκόπη Παυλόπουλο που ανταμείφθηκε ως πρόεδρος της δημοκρατίας  από την «πρώτη φορά αριστερά» για τον κρατισμό, την αντιμνημονιακή-αντιγερμανική ρητορική και το πόσο χονδροειδώς άφησε την Αθήνα να την κάψουν οι κουκουλοφόροι το 2008 !

Η υπηρεσία του Πολύδωρα στην αριστερά λογικά θα πρέπει να ήταν αυτό το γελοίο κόμμα που έστησαν τότε(που ούτε το όνομά του δεν θυμάμαι…) στη λογική ότι προφανώς έγινε με την έγκριση του ΣΥΡΙΖΑ για να κόψει ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία. Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφθώ κάποιον άλλο λόγο για να φτάσουν τώρα να τον προτείνουν…


Και μπορεί η αντιπολίτευση στην πλειοψηφία της να τηρεί τα προσχήματα και μην τον εγκρίνει (εκτός του θλιβερού Λεβέντη), αλλά από αυτό και μόνο φανταστείτε τώρα με ποια λογική και κίνητρα στήνονται κόμματα στη σημερινή Ελλάδα και που έχει φτάσει ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός και η κουλτούρα της δολοπλοκίας.  Κι’ακόμα φανταστείτε τι είδους εξαρτημένο Ε.Σ.Ρ.  θέλει να φτιάξει ο Τσίπρας που- όπως αποδεικνύεται από την πρόταση Πολύδωρα-δεν παραιτείται καθόλου από την προσπάθεια ελέγχου των καναλιών και πολιτικής εκτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: