Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Οι Ρώσοι φασίστες έριξαν το Μαλαισιανό αεροσκάφος !


Την είδηση αυτή δεν θα την ακούσετε σχεδόν σε κανένα κανάλι και γενικά μεγάλο ΜΜΕ, παρά μόνο μπορούμε να την διαβάσουμε σε sites στο ίντερνετ και μάλιστα συχνά διαστρεβλωμένη, ώστε να εξυπηρετεί όσο γίνεται τη Ρώσικη προπαγάνδα !

Βλέπετε πλέον η χώρα μας είναι στην πραγματικότητα πολιτική και προσεχώς οικονομική αποικία του ημίτρελου Ρώσου δικτάτορα Πούτιν και τέτοιες ειδήσεις είναι πολύ ενοχλητικές για το πολιτικό καθεστώς και τα κάθε λογής γλοιώδη τσιράκια του οι οποίοι ελέγχουν την ταλαιπωρημένη χώρα…

Έτσι λοιπόν μια διεθνής ομάδα εισαγγελέων αποτελούμενη κυρίως από Ολλανδούς (γιατί αυτή η χώρα είχε τα περισσότερα θύματα) κατέληξε-με βάση τα στοιχεία που είχε- στο συμπέρασμα πως το Μαλαισιανό αεροσκάφος που καταρρίφθηκε στις 17 Ιουλίου 2014 ενώ πετούσε πάνω από την ανατολική Ουκρανία, στέλνοντας στο θάνατο 300 ανθρώπους, χτυπήθηκε από Ρωσικής κατασκευής πύραυλο που εκτοξεύθηκε από Ρώσους αντάρτες.
Συγκεκριμένα ο πύραυλος προήλθε από το χωριό Περβομάισκ  που ελεγχόταν αποκλειστικά από Ρώσους αυτονομιστές αντάρτες και  προήλθε από το Ρωσικό πυραυλικό σύστημα Buk το οποίο μάλιστα μετακινήθηκε αμέσως μετά την κατάρριψη σε Ρωσικό έδαφος.

Όχι ότι δεν το γνωρίζαμε βέβαια όσοι είμαστε στοιχειωδώς λογικοί, αλλά βλέπετε σε αυτά τα δύο χρόνια η Ρωσική μαύρη προπαγάνδα προσπαθούσε και διεθνώς και στην Ελλάδα να αντιστρέψει την πραγματικότητα και κατέφευγε σε θεωρίες συνωμοσίας, επιρρίπτοντας την ευθύνη για το συμβάν στους Ουκρανούς.  
Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τους Ρώσους επεκτατιστές δολοφόνους, παρότι η Μόσχα ευρισκόμενη σε δύσκολη θέση προσπάθησε με μισόλογα και πάλι θεωρίες συνωμοσίας να αμφισβητήσει και το πόρισμα αυτό, αλλά ελάχιστους πείθει.

Πάντως το πόρισμα δεν καθιστά σαφές το αν και από ποιους οι Ρώσοι αυτονομιστές είχαν πάρει εντολή να κάνουν αυτή την εγκληματική πράξη, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε σε τι ακριβώς σκόπευαν με αυτή την πράξη.    Βάσει λογικής το πιθανότερο είναι είτε οι Ρώσοι αυτονομιστές να στόχευαν άλλο αεροσκάφος και να έριξαν το συγκεκριμένο από λάθος (σενάριο που πάντως διόλου δεν τους αθωώνει), είτε να έριξαν επίτηδες το συγκεκριμένο για να το χρεώσουν στους Ουκρανούς, κάτι που είναι κλασσική Πουτινική προβοκατόρικη τακτική !

Το δυσάρεστο πάντως είναι πως πολλοί  ύποπτοι για το φρικτό έγκλημα είναι ήδη γνωστοί (γύρω στους 100), όμως δεν είναι δυνατόν να δικαστούν διότι δεν υπάρχει κάποια διεθνής συμφωνία για το ποιο δικαστήριο θα εξετάσει την υπόθεση.
Αν δηλαδή δικάζοντας σε κάποιο διεθνές δικαστήριο το πλήγμα για τη φασιστική Ρωσία θα ήταν σαφώς μεγαλύτερο, αφού θα γινόταν όλο και πιο μισητή στη διεθνή κοινή γνώμη με αυτό που έπραξε.

Όπως και να’χει η Ρώσικη επιθετικότητα και κτηνωδία όλο και κλιμακώνεται διεθνώς, δείχνοντας τη νεοχιτλερική και νεοσταλινική φύση της. Το δυσάρεστο είναι ότι κατά πρώτον οι πολιτικοί της δύσης είναι κατώτεροι των περιστάσεων για να τους αποκρούσουν, ενώ πολλοί από αυτούς τυχοδιωκτίζουν επικίνδυνα (βλέπε Κάμερον, Σαρκοζί, Ολάντ) και την ίδια στιγμή μια σειρά από αλληλουχίες γεγονότων δυναμώνουν τις θέσεις και τα σχέδια  της φασιστικής υπερδύναμης. Πχ. έξοδος Βρετανίας από Ε.Ε., Ρωσοφιλία του Ομπάμα και πιθανή εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ κα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: