Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Βόμβες Πάγκαλου για συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής !


Να λοιπόν που σιγά,σιγά ανοίγουν στόματα και λένε πράγματα που μόνο λίγοι άνθρωποι φωνάζουμε εδώ και καιρό για τη φασιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. και την ιδιότυπη ομερτά τους με τη Χρυσή Αυγή !


Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε λοιπόν ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το συνέδριό του τελευταίου, μιλώντας-μεταξύ άλλων- και για συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: 

«Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κόμμα, ούτε με κυβέρνηση. Η ιθύνουσα ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας, όλοι αυτοί, είναι εγκληματική σπείρα. Είναι κοινού ποινικού δικαίου, έχουνε μπροστά τους έναν κατάλογο υποθέσεων και επιχειρήσεων τις οποίες θέλουν να χρησιμοποιήσουν για να κερδοσκοπήσουν και δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο. Δυστυχώς αυτό αρχίζει να το ασπάζεται ως θεωρία και μεγάλο μέρος των  πολιτικών δυνάμεων της χώρας, αλλά δεν αντιδρούν ανάλογα. Δηλαδή όταν βρίσκεσαι μπροστά σε τέτοιο κίνδυνο για το πολίτευμα του λαού και τα συμφέροντα της πατρίδας, δεν κάθεσαι να συζητάς τι είδους ενότητα θα κάνουμε, ποιος θα γίνει πρόεδρος και τι κοινό πρόγραμμα θα φτιάξουμε... Αυτά είναι βλακείες».

Μιλώντας για τη σχέση με την Χρυσή Αυγή, ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι 
"η Χρυσή Αυγή είναι συμπολίτευση, γιατί έχει κάνει συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Όταν τους βλέπει κανείς στις επιτροπές δεν μπορεί να αμφιβάλλει. ;
Να πούμε και για τη δίκη, γιατί είναι τραγικό θέμα αυτό. Γιατί δεν τελειώνει αυτή η δίκη";
Απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει σχέδιο, ο κ. Πάγκαλος, ανέφερε: «Βέβαια υπάρχει σχέδιο, μα είναι δυνατόν να μην τελειώνει αυτή η δίκη ποτέ; Βέβαια η κυβέρνηση δεν την τελειώνει τη δίκη, γιατί έχει κάνει μία παραχώρηση προς την Χρυσή Αυγή. Υπάρχουν επαφές και συμφωνίες μεταξύ τους. Και θα βγει κάποτε ο Κασιδιάρης και θα βγάλει τις κασέτες, όπως έκανε και την άλλη φορά, και θα πει «κοιτάξτε με εδώ που μιλάω με τον κ. τάδε..»
Μιλώντας για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» για τον δικαστικό του ΣτΕ σημείωσε: «Είναι άθλιοι, είναι εγκληματίες, είναι καθάρματα. Γλοιώδεις και τερατώδεις εγκληματίες. Επί έτη η Αυγή με τον κ. Φίλη, έγραφε για μένα δύο βασικές κατηγορίες: ότι είμαι υπέρβαρος και ότι είμαι εγγονός του στρατηγού που έκανε κάποιου είδους δικτατορία το 1925. Είναι ικανοί για όλα, είναι καθάρματα».
Παραθέτω εδώ πολύ πρόσφατο άρθρο μας που μιλά ακριβώς για την ιδιότυπη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής.

http://taairetika.blogspot.gr/2016/10/t.html

Είναι προφανές ότι όσο η προσπάθεια εκφασισμού της χώρας και εγκαθίδρυσης κοινοβουλευτικής δικτατορίας που επιχειρεί η φαιοκόκκινη κυβέρνηση προχωράει και φτάνει στην κορύφωσή της, τόσο θα μεγαλώνουν και οι αντιστάσεις (όπως συμβαίνει τώρα με μεγάλο κομμάτι της δικαιοσύνης που αντιστέκεται σθεναρά στη χειραγώγησή της) μέσα στην κοινωνία και οι αντιπολιτεύομενες φωνές.

Μάλιστα σε αυτή την προσπάθεια εκφασισμού και κατ'επέκταση υποταγής στη νεοχιτλερικη Ρωσία, οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής αναμένεται να έχουν κομβικό ρόλο, γι'αυτό και πλέον είναι σχεδόν στο απυρόβλητο από το σύνολο του πολιτικού κόσμου και του τύπου και σχεδόν ουδείς απ'όλους αυτούς έχει ζητήσει να βγουν εκτός νόμου (όπως θα έπρεπε ήδη να ήταν και όπως θα συνέβαινε σε κάθε πολιτισμένο και δημοκρατικό κράτος).




Δεν υπάρχουν σχόλια: