Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Οι παράφρονες Πούτιν και Άσαντ μακελεύουν τη Συρία και δεν τους σταματά κανείς !!



ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΙΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΧΑΛΕΠΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ


Αυτό που συμβαίνει στη Συρία εδώ και περίπου πέντε  χρόνια είναι αδιανόητο !
Πάνω από 300.000  νεκροί με τη μεγάλη ευθύνη να βαραίνει φασίστα ρωσόφιλο Άσαντ, που κάνει τα πάντα προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία, αλλά και την ίδια τη Ρωσία η οποία έχει σπεύσει να μπει  προ πολλού στον πόλεμο προς υποστήριξη του Άσαντ (του οποίου ο στρατός έχει εξασθενίσει πολύ)  και δεν διστάζει να μακελεύει στοχευμένα και μαζικά αμάχους !

Ωστόσο ο μεγαλύτερος τόπος μαρτυρίου του Συριακού λαού λέγεται Χαλέπι όπου εκεί συγκεντρώνεται πλέον κατά βάση η Συριακή αντίσταση και εκεί εκδηλώνεται περισσότερο από οπουδήποτε αλλού και η κτηνωδία του Άσαντ και των Ρώσων νεοχιτλερικών συμμάχων του.
Συγκεκριμένα η πόλη είναι περικυκλωμένη και σφυροκοπείται ανηλεώς μέρα και νύχτα από τις δυνάμεις του Άσαντ και τους Ρώσους εισβολείς και περίπου 250.000 άνθρωποι που έχουν απομείνει εκεί ψάχνουν απεγνωσμένα για τροφή, νερό και φάρμακα και κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να σκοτωθούν καθώς οι φασίστες βομβαρδίζουν εσκεμμένα αμάχους, κτίρια, νοσοκομεία, ακόμα και καταφύγια.
Χρησιμοποιούν ακόμα τα πιο καταστροφικά όπλα που διαθέτουν για να προκαλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα, όπως είναι βόμβες-βαρέλια, πυρομαχικά διασποράς, φωσφόρου, διατρητικές και άλλες. Το δόγμα των Ρώσων νεοχιτλερικών είναι «όσο περισσότεροι νεκροί άμαχοι, τόσο το καλύτερα» όπως έκαναν και στην Τσετσενία ! Μιλάμε για πραγματικό μακελειό και κτηνωδία, ντροπή για τον ανθρώπινο πολιτισμό !

Τεράστιες και οι ευθύνες του άθλιου ρωσόφιλου Ομπάμα και όλη της διεθνούς κοινότητες (και του Ο.Η.Ε που πλέον η ύπαρξή του είναι διακοσμητική και σχεδόν αχρείαστη) που όχι μόνο ανέχονται αυτήν την κατάσταση, αλλά και με τη σύμφωνη γνώμη όλων η Ρωσία έγινε αρχικά επιδιαιτητής στο Συριακό και στη συνέχεια παρενέβη και με στρατιωτικές δυνάμεις για να τελειώσει τη δουλειά.
Αυτή η στάση ήταν βασικά  έργο Ομπάμα, ωστόσο οι πάντες συμφωνούσαν τότε μέσα στην τύφλα τους πως η καταπολέμηση της τρομοκρατίας πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τη Ρωσία.

Τώρα λοιπόν η δύση διαπιστώνει μέσα στην αφέλεια και την αφασία της πως η Ρωσία δεν καταπολεμάει κανέναν ISIS και καμία τρομοκρατία, αλλά πήγε εκεί να μακελέψει τον Συριακό λαό για λογαριασμό του Άσαντ. Τώρα πλέον που φωνάζει και καταγγέλει τη Ρωσία, δυστυχώς το κακό έχει γίνει και δεν είναι εύκολο και να σταματήσει. Και το λέμε αυτό γιατί αν η Ρωσία δεν είχε ποτέ το ελεύθερο της δύσης να παρέμβει στρατιωτικά στη Συρία και αυτή το έκανε, τότε θα ήταν πολύ πιο απομονωμένη και έκθετη  στα μάτια όλων των λαών και της διεθνούς κοινότητας και θα υπήρξε και μεγαλύτερη συσπείρωση εναντίον της.


Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως προκειμένου η Ρωσία να βρει ένα πρόσχημα για τους βομβαρδισμούς της στο μαρτυρικό Χαλέπι και να μην είναι τελείως έκθετη, χρησιμοποιεί την ύπαρξη της τρομοκρατικής Αλ Νούσρα (η οποία ήταν παρακλάδι της Αλ Κάιντα) και ισχυρίζεται πως χτυπάει την τρομοκρατία. Εκτός όμως ότι πλέον γίνονται ελάχιστα πιστευτοί, το χώσιμο της Αλ Νούσρα μέσα στην αντιπολίτευση είναι δουλειά του ρωσόφιλου φιλοσιίτικου και φιλοτρομοκρατικού Κατάρ (το οποίο έχει καλές σχέσεις με όλους αυτούς και είναι και η έδρα του καναλιού Αλ Τζαζίρα) προκειμένου να προβοκάρει την ηρωική Συριακή αντιπολίτευση ως εξτρεμιστική και να δώσει άλλοθι στους Ρώσικους βομβαρδισμούς.




 Όσο για τα της Ελλάδας, αφήστε το… Αηδιάζω και μόνο που σκέφτομαι ότι αυτοί οι υποτιθέμενοι φιλειρηνιστές που φώναζαν για την Παλαιστίνη, το Ιράκ, τη Σερβία και άλλες χώρες, όχι μόνο δε φωνάζουν και δεν διαδηλώνουν αλλά δεν βγάζουν καν μιλιά για το μακελειό της Συρίας και το δράμα του λαού της.  Αυτοί οι άθλιοι αριστερο-ακροδεξιοί και άλλοι υποκριτές πνίγουν στη σιωπή τα εγκλήματα του φίλου τους Πούτιν και της αγαπημένης τους υπερδύναμής  Ρωσίας, αλλά και όποτε μιλήσουν διαστρεβλώνουν-ως γνήσιοι καγκεμπίτες την πραγματικότητα, ρίχνοντας όλη την ευθύνη στη δύση.

Τα δε Ελληνικά ΜΜΕ μεταδίδουν στην πλειοψηφία τους τις ειδήσεις ουδέτερα, χωρίς να διευκρινίζουν ποιος ευθύνεται για τα εγκλήματα που αναμεταδίδουν και χωρίς να έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή η Ρωσική επέμβαση και οι σφαγές που διαπράττουν στη χώρα. Είναι να αηδιάζει πλέον κανείς με τη δηλητηριασμένη κοινωνία και πολιτικό σκηνικό μας, αλλά πλέον τους ανεχόμαστε απαθείς και αυτό είναι το χειρότερο…
Φανταστείτε και μόνο να είχαν κάνει Αμερικανοί, Ευρωπαίοι ή Ισραηλινοί αυτά που κάνει σήμερα η Ρωσία τι πανικός θα γινόταν σήμερα στην Ελλάδα ! Μόνο αυτό σας λέω...


Δεν υπάρχουν σχόλια: