Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΛΑ.Ε: Η πιο ξεδιάντροπη ξενόδουλη κομμουνιστική φράξια !


Να λοιπόν που μετά από αυτή την καταφανέστατα εικονική διάσπαση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και αριστερής πλατφόρμας, ουσιαστικά αποφασίστηκε ο χωρισμός τους σε δύο ξεχωριστά και αυτόνομα κόμματα. Γιατί και πως θα το αναλύσουμε πιο κάτω.

Μετά την ήττα και τη συνθηκολόγηση της κυβέρνησης στον πόλεμό της με την Ευρώπη (γιατί στην πραγματικότητα ήταν ανοιχτός πόλεμος που είχε κηρύξει η Ελληνική κυβέρνηση) -η οποία υπέγραψε και έπρεπε να εφαρμόσει μνημόνιο και μάλιστα σκληρό- έπρεπε να δημιουργηθούν εικονικές αντιδράσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ώστε αυτός να μην φανεί ως συμπαγές μνημονιακό κόμμα και γελοιοποιηθεί εντελώς. Αυτό έγινε μέσω της καθαρά κομμουνιστικής αριστερής πλατφόρμας (που αποτελείται ως επί το πλείστον από Μπρεζνιεφικούς αναθεωρητές). Χαρακτηριστικό αυτής της στημένης εσωκομματικής αντίθεσης και αντιπολίτευσης ήταν ότι Λαφαζάνης και σία έλεγαν μέχρι πρότινος ότι-αν και αντιμνημονιακοί ή και δραχμιστές- στηρίζουν την κυβέρνηση και ας έχει υπογράψει μνημόνια ! Αυτό τι μπορεί να σήμαινε ; Eίτε πως είναι και αυτοί με τα μνημόνια και κοροϊδεύουν τον κόσμο, είτε πως τα μνημόνια που υπογράφτηκαν με την Ευρώπη δεν πρόκειται να εφαρμοστούν !

Τελικά το βαθύ κομματικό κράτος με τις σκοτεινές ραδιουργίες του αποφάσισε ΣΥΡΙΖΑ και αριστερή πλατφόρμα να χωρίσουν φιλικά, πιο φιλικά και από όσο φαίνεται. Αυτό κρίθηκε σκόπιμο γιατί προφανώς όσοι εμπνεύστηκαν το χωρισμό πιστεύουν ότι μια ανοιχτή εσωκομματική αντίθεση ή αντιπαράθεση θα κάνει μεγαλύτερη ζημιά στην κυβέρνηση από έναν φιλικό χωρισμό που άντε να ρίξει λίγο το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι το ίδιο προφανές πως αυτό έγινε και με την έγκριση της Ρωσίας του Πούτιν η οποία φαίνεται πως τελικά προτιμά να ελέγχει και ένα δεύτερο κόμμα παρά ένα διχασμένο ενιαίο. Τώρα όλες αυτές οι λεκτικές εντάσεις που ακούτε και βλέπετε μεταξύ τους, γίνονται για να ξεγελούν τους αφελείς και προς άγρα ψήφων και δεν έχουν κανένα ουσιαστικό νόημα.                                                                                               Αυτό είναι όλο λοιπόν... Οι άνθρωποι παίζουν απλά ρόλους, παίζουν θέατρο (και είναι και κακοί ηθοποιοί μάλιστα) και κοροϊδεύουν τον κόσμο και μάλιστα δεν αποκλείεται στο κοντινό ή πιο μακρινό μέλλον να ξανασμίξουν ! Μήπως το ίδιο δεν έγινε πρόσφατα και με τον τυχοδιώκτη Κουβέλη και τη ΔΗΜ.ΑΡ. (τη φιλοευρωπαϊκή μεταμφίεση του ΣΥΡΙΖΑ) ο οποίος κάτι χρόνια μετά τη διάσπασή διέλυσε ουσιαστικά το κόμμα του και παρακάλαγε τον ΣΥΡΙΖΑ να κατέβουν μαζί στις εκλογές ;

Ως μια πρώτη κρίση για αυτό το νέο κόμμα που λέγεται ΛΑ.Ε.(Λαϊκή ενότητα) και φτιάχτηκε για να κατέβει στις επερχόμενες εκλογές δεν υπάρχουν πολλά να πούμε παρά μόνο ότι λέει ακριβώς τα ίδια πράγματα και ψέματα που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά, γνωρίζοντας ότι θα βρει πολλούς ανόητους να τον πιστέψουν !  Ότι θα σκίσουν μνημόνια, θα διαγράψουν το χρέος, θα κάνουν προσλήψεις, θα ματαιώσει αποκρατικοποιήσεις, θα καταργήσει ΕΝΦΙΑ κλπ.κλπ. Αποφεύγουν ωστόσο να μιλήσουν καθαρά για έξοδο από το ευρώ ή και από την ευρωπαϊκή ένωση, πιστεύοντας ότι κάτι τέτοιο θα του έφερνε πιο μειωμένα ποσοστά (όλα τα κόμματα της δραχμής έχουν καταποντιστεί μέχρι στιγμής,ενώ ο Πούτιν τη θέλει μέσα στην Ε.Ε.την Ελλάδα για να την πολεμάει…) και δεν απαντούν στη συγκεκριμένη ερώτηση.                                                                   Όμως  η αντιευρωπαϊκή φύση της ΛΑ.Ε. δεν παύει να γίνεται εμφανής και μάλιστα πιο εμφανής από τον τωρινό ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος  πλέον προσπαθεί να πλασαριστεί ως πιο μετριοπαθής !  Και το σίγουρο είναι πως, όσο και να μιλάνε οι Λαφαζάνηδες για πατριωτισμό, εθνική αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία, δεν μπορεί με τίποτα να κρυφτεί η ξενοδουλεία (δηλαδή ρωσοδουλεία) αυτού του κόμματος, τουλάχιστον στον σκεπτόμενο και ενημερωμένο κόσμο.



Δε χρειάζεται και πολύ μυαλό…αρκεί να ξέρεις ότι ο αρχηγός τους ΛαφαζάνηςΛαφαζάνοφ…) δεν είναι τίποτε άλλο από ένα κοινό πρακτοράκι που θεωρείτο ο συνδετικός κρίκος Πούτιν-ΣΥΡΙΖΑ και ότι είναι ο ίδιο που έκανε υποκλίσεις στον επικεφαλής της Gazprom (φωτό). Η αντιευρωπαϊκή ρητορική αυτού του κόμματος είναι πιο ακραία και από του προεκλογικού ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στελέχη του και άνθρωποι που εκφράζουν την υποστήριξή τους (Μ.Γλέζος, Μ.Θεοδωράκης) είναι «κόκκαλο» ρωσόδουλοι και τυφλωμένοι από αντιδυτικό μίσος. Και φυσικά όλοι αυτοί οι αδίστακτοι τύποι κατηγορούν τη Γερμανία ως εχθρό του λαού και όσους συνεργάζονται μαζί της ως ξενόδουλους, Γερμανοτσολιάδες κλπ !                                                                                             Τι να πούμε τώρα και για τις συντεχνίες και τα κοπρόσκυλα τύπου Φωτόπουλου που ακολούθησαν αμέσως το νέο κόμμα, βλέποντας ότι ακόμα και με τον ΣΥΡΙΖΑ που ακολουθούσαν ως τώρα θα δυσκολευτούν να κρατήσουν τα προνόμια τους ;

Το σίγουρο είναι ότι αυτό το κόμμα απευθύνεται σε χαμηλοτάτου επιπέδου ανθρώπους και όσο υπάρχουν τόσοι πολλοί χαχόλοι στην Ελλάδα, τέτοιου είδους κόμματα θα παίρνουν και μεγάλα ποσοστά. Στην πραγματικότητα πάντως δεν πρόκειται για κόμμα, αλλά για μια κομμουνιστική φράξια πιο ακραία και πιο ωμά ρωσόδουλη και από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ που παίζει απλά έναν ρόλο που της ανατέθηκε  ! Τι να πούμε ; Υπομονή Ελλάδα που κατά τ’άλλα ποτέ δεν πεθαίνεις ...




Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Η Ελλάδα σε σκοτάδι και χάος !







Ας συνοψίσουμε λίγο την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο μήνα…                    Η κυβέρνηση προφανέστατα ηττήθηκε στον ιδιότυπο διπλωματικό πόλεμο που άνοιξε με την Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν πέτυχε  ούτε διαγραφή χρέους, ούτε κατάργηση των μνημονίων συνοδευόμενα από ατελείωτα δανεικά των ευρωπαίων στη μαύρη τρύπα της Ελλάδας, ούτε τίποτα από όσα είχε τάξει στην αφελή μάζα που την ψήφισε.   

Αντιθέτως η Ευρώπη, που ήταν φανερό από την αρχή πως παίζει από θέση ισχύος, δεν θορυβήθηκε ούτε από το προβοκατόρικο δημοψήφισμα και τη νίκη του «ναι». Τολμώ να πω μάλιστα πως κατάλαβε πως έχει να κάνει με αντιευρωπαίους προβοκάτορες και αυτό την έκανε πιο σκληρή και αποφασιστική. Έτσι καταλήξαμε σε συνθηκολόγηση της κυβέρνησης η οποία κλήθηκε να εφαρμόσει ένα σκληρό μνημόνιο (που μάλιστα μην ξεχνάμε ότι συντάχθηκε αρχικά με βάση προτάσεις  που έφερε η ίδια η κυβέρνηση στην Ευρώπη) το οποίο έγινε τόσο σκληρό λόγω της μεγάλης ζημιάς που προκάλεσε στην οικονομία και η πολύμηνη διαπραγμάτευση και το παρανοϊκό δημοψήφισμα με το κλείσιμο των τραπεζών και τα capital controls που το ακολούθησαν. Δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί ακριβώς η κυβέρνηση του πολιτικού τζογαδόρου Τσίπρα προτίμησε  να φέρει μνημόνιο παρά να πάει σε grexit από τη στιγμή που βρέθηκε σε αυτό το δίλλημα. Υποθέτω όμως πως φοβήθηκαν την κατάρρευσή τους από τις συνέπειες της δραχμής και θεώρησαν πως θα είναι μικρότερο το πολιτικό κόστος, αν φέρουν στη βουλή μνημόνιο. Ίσως και η ίδια η Ρωσία (ο κρυφός καθοδηγητής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) να το προτίμησε και να έδωσε τέτοια οδηγία, καθώς η δραχμή ίσως να γκρέμιζε οριστικά την κυβέρνηση, αλλά και όλο το αντιμνημονιακό Ρωσόφιλο κομματικό μέτωπο (από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ μέχρι Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ. 

Η κυβέρνηση λοιπόν είχε το δύσκολο έργο να περάσει προπαγανδιστικά ένα σκληρό μνημόνιο που έφερε η ήττα της στον πόλεμο της  με την Ευρώπη, κάτι που αναιρούσε όλα τα ψέματα που  είχε υποσχεθεί μέχρι τώρα και έφερνε τα ακριβώς αντίθετα.  Για να γίνει όμως αυτό με τον πιο πειστικό τρόπο έπρεπε να υπάρξουν και εσωκομματικές αντιδράσεις !                                              Έπρεπε να βρεθούν κάποιοι μέσα στο κόμμα που θα αντιδράσουν στο μνημόνιο και στα νέα μέτρα, ώστε να μη φαίνεται πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ ένα συμπαγές μνημονιακό κόμμα ! Και ποιοι άλλοι θα ήταν οι πιθανότεροι για να αντιδράσουν και να μην ψηφίσουν  μνημόνιο από την κομμουνιστική αριστερή πλατφόρμα υπό τον κοινό πράκτορα της Ρωσίας Λαφαζάνη…Αυτοί λοιπόν ψήφισαν μαζικά όχι στο νέο μνημόνιο, ενόσω ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωνε πως θα συνεχίσει να κυβερνάει εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα που δεν πιστεύει !

 Την ίδια στιγμή κατά αστείο τρόπο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας  προσπάθησαν να παρουσιαστούν από ΜΜΕ αλλά και  κόμματα της αντιπολίτευσης ως κεντροαριστεροί που θα προχωρήσουν τις μεταρρυθμίσεις και ως κάποιοι που τα έχουν καλά με την Ευρώπη ή ακόμα και φιλοευρωπαίοι (σε αντίθεση βέβαια με την τελείως αντιευρωπαϊκή και ωμά Ρωσόδουλη αριστερή πλατφόρμα) !   Ναι, όλα τα κουφά τα έχουμε ακούσει σ'αυτή τη χώρα το ακούσαμε και αυτό και πολλοί ηλίθιοι το πιστεύουν ! Την ίδια στιγμή βέβαια τα capital controls σκοτώνουν μέρα με τη μέρα τη δύσμοιρη Ελληνική οικονομία και κανείς δε μιλάει ! Η συνέχεια αύριο…