Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Οι πιο διάσημες καθαρίστριες της χώρας !!




Πραγματικά αυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο…
Τη στιγμή που η ανεργία αγγίζει το 30% με όλα τα «θύματα» της κρίσης να προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα έχει γίνει μέγα εθνικό θέμα  ότι απολύθηκαν κάποιες προνομιούχες καθαρίστριες (με παχυλούς μισθούς και περισσότερα εργασιακά δικαιώματα από όλους) από ένα υπουργείο,καθώς αντικαταστάθηκαν από υπηρεσία καθαρισμού που είχε μικρότερο κόστος !

Αυτές οργανώνουν διαμαρτυρίες και χαλούν τον κόσμο και καταφεύγουν στα δικαστήρια, κάποιοι συνδικαλιστές και αριστεριστές-με πρώτο βέβαια τον ΣΥΡΙΖΑ-εκμεταλλεύονται το γεγονός κατάλληλα , τα κανάλια το αναγάγουν σε μέγιστο θέμα και έτσι φτάσαμε να απασχολεί όλη την Ελλάδα !  Θα μου πείτε τώρα δεν είναι άσχημο που έχασαν τη δουλειά τους ;

Πάντα είναι μόνο που αυτές οι καθαρίστριες κατά πρώτον ήταν από τις βολεμένες του συστήματος με τα προνόμιά και τους μισθούς τους και κατά δεύτερον δεν είναι  δύσκολο να βρεις την ίδια δουλειά και στον ιδιωτικό τομέα (σε αντίθεση με άλλες δουλειές) και επιτέλους δεν μπορεί σ’αυτή τη χώρα να δουλεύουν στο δημόσιο !...ας πάνε κάπου αλλού να βρουν δουλειά… Έλεος πια !  Θα μου πείτε μπορούν να βρουν και αλλού δουλειά καθαρίστριας, αλλά θα παίρνουν λιγότερα. Ναι, αλλά δεν μπορώ εγώ ως φορολογούμενος να συντηρώ τους παχυλούς μισθούς τους και ουσιαστικά να ζουν εις βάρος μου και εις βάρος ανέργων, χαμηλόμισθων κλπ. ! 

 Πρόκειται για τη γνωστή Ελληνική αρρώστια  του «κάτω τα χέρια απ’το δημόσιο» που ως γνωστόν δυσκολεύει αφάνταστα ακόμα και το να απολυθούν επίορκοι ή και εγκληματίες !! Η Ελλάδα χρεοκόπησε γιατί χρεοκόπησε το κράτος, αλλά τις συνέπειες τις πληρώνει μόνο ο ιδιωτικός τομέας, με τη στρατιά ανέργων, τους μισθούς πείνας και τη συρρίκνωση των εργασιακών δικαιωμάτων τη στιγμή που οι πάντες φροντίζουν  προκειμένου να μην πειραχθούν οι στρεβλώσεις και οι αρρώστιες του δημοσίου και οι κομματικοί στρατοί. Και η μοναδική υποτιθέμενη αντικρατικίστικη κίνηση πέρσι με την ΕΡΤ έγινε τελείως λανθασμένα και χοντροκομμένα και όπως αναμενόταν πρόσφερε ελάχιστα….

Δεν υπάρχουν σχόλια: